Energioptimering af hus betaler sig

Hos Tømrer Erland Johansen har vi mange års erfaring inden for energioptimering af hus, som vi udfører for kunder i Køge, Ringsted, Haslev og omegn.

En energioptimering af hus kan bestå af rigtig mange forskellige ting, men som oftest vil en stor del af arbejdet handler om at isolere på taget og i væggene samt udskifte de gamle vinduer og erstatte dem med energirigtige vinduer.

Hvorfor er en energioptimering af hus er nødvendig?

​Der er mange gode grunde til at energioptimere sin bolig, især hvis den er af ældre dato. I så fald er der mange fordele ved at energioptimere boligen, og her kan blandt andet nævnes:

  • Huset stiger i værdi
  • Du sparer penge på varmeregningen
  • Du får et bedre indeklima

Alene på varmeregningen kan der være rigtig mange penge at spare ved at skifte til nogle energirigtige vinduer. Derfor kan en energioptimering af hus være tjent hjem igen inden for ganske få år.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad du kan få ud af, at energioptimere, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på energioptimering af hus, hører vi meget gerne fra dig.

Vi kan kontaktes på telefon 40 26 78 64 eller på e-mail erlandjohansen@live.dk.

Bliv ringet op​

Ønsker du et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde, så udfyld formularen.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Erland Johansen ApS

Vi er et erfarent tømrerfirma, som startede ud helt tilbage i 1988. Vi udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejde. Hvis du står med et projekt, du gerne vil have et tilbud på, så kontakt os gerne.

Erland Johansen ApS - Ternesøvej 30, Terslev - CVR: 30546636 - Telefon: 40 26 78 64 ​ - E-mail: erlandjohansen@live.dk