Udskiftning af tag og tagreparationer udføres

Hos Erland Johansen udfører vi alle former for tagarbejde, herunder især lægning af nyt tag for private– og erhvervskunder i omegnen af Ringsted, Køge og Haslev.

Siden 1988 har vores mantra været at levere kvalitet til tiden, og det bliver vi ved med. Med så mange års erfaring i branchen er vi blevet områdets mest specialiserede firma i forhold til udskiftning af tag.

Vi anvender markedets nyeste viden, produkter og metoder ved lægning af et nyt tag.

På den måde sikrer vi vores kunder, at deres nye tag vil være energivenligt, kvalitetssikkert og langtidsholdbart.

Nyt tag eller tagrenovering?

Vi kan lægge et nyt tag på alle former for bygninger og i alle typer af konstruktioner. Til alt vores tagarbejde udvælger vi vores materialer ud fra blandt andet krav om energivenlighed, kvalitet, design og prisvenlighed.

Foruden udskiftning af tag tilbyder vi også reparationer og fejlfinding på vores kunder tage.

Med flere års ekspertise i forhold til lægning af nyt tag og renovering af eksisterende tage kan vi hurtigt opdage fejl og mangler i dit tag.

Ved blot at udbrede små skader, tætne små utætheder og udføre mindre reparationer, kan vi spare dig mange penge i forhold til skader på undertaget og til din elregning.

Ud fra en professionel og faglig vurdering anbefaler vi relevante reparationer eller en udskiftning af tag.

Kontakt os for udskiftning af tag

Du skal altid være velkommen til at kontakte os hvis du ønsker at få set dit tag efter i sømmene eller gerne vil have lagt et nyt tag - vi er til for det samme.

Vil du gerne høre mere om mulighederne for udskiftning af tag? Ring på telefon 40 26 78 64 eller skriv til os på e-mail erlandjohansen@live.dk.

Bliv ringet op​

Ønsker du et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde, så udfyld formularen.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Erland Johansen ApS

Vi er et erfarent tømrerfirma, som startede ud helt tilbage i 1988. Vi udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejde. Hvis du står med et projekt, du gerne vil have et tilbud på, så kontakt os gerne.

Erland Johansen ApS - Ternesøvej 30, Terslev - CVR: 30546636 - Telefon: 40 26 78 64 ​ - E-mail: erlandjohansen@live.dk