RENOVERING AF HUS OG ANDRE RENOVERINGSOPGAVER UDFØRES

Hos Snedker Erland Johansen tilbyder vi en omfattende renovering af hus, facade og ejendom, som både kan sænke din elregning og måske endda udnytte pladsen i din bolig bedre. Ved en renovering kan vi også udskifte døre og vinduer samt lægge helt nyt tag.

Vi tilbyder renoveringsarbejde med mere for kunder i Haslev, Ringsted, Køge og omegn.

Få rådgivning om valg af den rigtige løsning

Vi har mange års erfaring i branchen og kan dermed tilbyde dig kyndig rådgivning i forhold til, hvilken løsning der vil være den rigtige for dig. 

Har du et konkret ønske til renovering af hus, kan vi også undersøge, om det overhovedet er muligt i din bolig, og om det også kan betale sig.

En større renovering af hus med nøje udvalgte byggematerialer kan ændre husets oprindelige stil og arkitektur, hvis du ønsker dette, og derfor er det også vigtigt at få den rette rådgivning omkring valg af materialer.

I fællesskab taler vi om valg af materialer, og hvordan du får den mest attraktive og energivenlige renovering af din bolig.

Kontakt os og hør mere om renovering af hus

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde i forbindelse med en renovering af hus eller en anden renoveringsopgave, er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe på telefon 40 26 78 64, eller du kan skrive til e-mail erlandjohansen@live.dk

Bliv ringet op​

Ønsker du et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde, så udfyld formularen.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Erland Johansen ApS

Vi er et erfarent tømrerfirma, som startede ud helt tilbage i 1988. Vi udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejde. Hvis du står med et projekt, du gerne vil have et tilbud på, så kontakt os gerne.

Erland Johansen ApS - Ternesøvej 30, Terslev - CVR: 30546636 - Telefon: 40 26 78 64 ​ - E-mail: erlandjohansen@live.dk