TILBYGNING OG OMBYGNING AF ENHVER TYPE UDFØRES​

Tømrer og snedker Erland Johansen har siden 1988 udført alle former for opgaver med ombygning og tilbygning for både privat– og erhvervskunder i den brede omegn af Haslev, Køge og Ringsted.

I alle vores år som et professionelt snedker- og tømrerfirma har vi arbejdet ud fra ideen om, at kvalitet skal leveres til tiden.

I vores virksomhed går vi meget op i at lytte til vores kunder. Derfor starter vores arbejde med en til- eller ombygning altid med en dialog med vores kunder, hvor vi i fællesskab finder frem til jeres behov og ideer.

Ud fra en faglig og professionel vurdering vil vi foreslå den mest prisvenlige, energioptimerende og optimale løsning på en om- eller tilbygning.

Ombygning med fokus på energioptimering

Vi udfører enhver type tilbygning med fokus på æstetik, funktionalitet og kvalitet.

Ud fra kreative løsninger kan vi udnytte jeres kvadratmeter bedst muligt og skabe lige netop den til- eller ombygning, som bedst opfylder jeres behov.

Hvad end I ønsker et samtalekøkken, opdeling af rum, ny garage eller en udestue, kan vi tilbyde kvalitetssikre løsninger på jeres opgave.

Vi udvælger vores materialer ud fra krav om energioptimering, kvalitet og prisvenlighed. På den måde kan vi sikre vores kunder, at deres tilbygning bliver udført i markedets højeste kvalitet.

Få et tilbud på din tilbygning

Har du en god ide til en til- eller ombygning, kan vi være behjælpelige med at føre den ud i livet.

Du er altid velkommen til at ringe på telefon 40 26 78 64 eller skrive til os på e-mail erlandjohansen@live.dk for at høre mere eller for at modtage et uforpligtende tilbud på din opgave. 

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Bliv ringet op​

Ønsker du et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde, så udfyld formularen.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Erland Johansen ApS

Vi er et erfarent tømrerfirma, som startede ud helt tilbage i 1988. Vi udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejde. Hvis du står med et projekt, du gerne vil have et tilbud på, så kontakt os gerne.

Erland Johansen ApS - Ternesøvej 30, Terslev - CVR: 30546636 - Telefon: 40 26 78 64 ​ - E-mail: erlandjohansen@live.dk