Udskiftning af vinduer og døre – spar på energien

Hos Erland Johansen har vi siden 1988 udført udskiftning af vinduer og udskiftning af døre til vores private- og erhvervskunder i omegnen af Haslev, Køge og Ringsted.

Vores firma kan levere nye vinduer og døre i alle typer, modeller og materialer. Vi udfører naturligvis også gerne reparationer på eksisterende vinduer og døre.

Efter så mange år i branchen ved vi, at de bedste resultater skabes igennem dialog og kommunikation.

Derfor lytter vil altid indgående til vores kunders behov og ideer, før vi præsenterer den mest prisvenlige og optimale løsning til deres nye vinduer.

Udskiftning af døre og vinduer udføres med præcision

Vi udfører med stor præcision både reparationer og udskiftning af vinduer og døre.

Med stor forståelse for design og arkitektur kan vi skabe løsninger, der passer til dine behov og bygningens samlede udtryk.

Ved ethvert stykke arbejde anvender vi altid kun holdbare og energivenlige døre og vinduer.

Hvad enten vinduerne er specielfabrikeret fra bunden, eller om vi udfører reparationer eller udskiftning af døre og vinduer, sikrer vi, at dine vinduer bliver mest muligt energioptimerende.

Vi indgår i et gensidigt samarbejde med kvalitetssikre leverandører. Vores leverandører sørger for energivenlige materialer i markedets højeste kvalitet.

Vi er i besiddelse af et stort udvalg af specielle typer af hængsler, så dine nye vinduer og døre kan få præcist det udtryk, som du ønsker.

Kontakt os for udskiftning

Kontakt os gerne for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig i forbindelse med udskiftning af døre og vinduer.

Ring på telefon 40 26 78 64 eller skriv til os på e-mail erlandjohansen@live.dk for at modtage et godt råd eller et uforpligtende tilbud.

Bliv ringet op​

Ønsker du et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde, så udfyld formularen.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Erland Johansen ApS

Vi er et erfarent tømrerfirma, som startede ud helt tilbage i 1988. Vi udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejde. Hvis du står med et projekt, du gerne vil have et tilbud på, så kontakt os gerne.

Erland Johansen ApS - Ternesøvej 30, Terslev - CVR: 30546636 - Telefon: 40 26 78 64 ​ - E-mail: erlandjohansen@live.dk