​Isolering med fokus på energioptimering

I Erland Johansen har vi i mange år udført både indvendig og udvendig isolering på alle typer af bygninger i omegnen af Haslev, Køge og Solrød.

Vi udbyder kvalitetssikker og energioptimerende isolering til både private– og erhvervskunder. Vi arbejder altid ud fra et mantra om, at kvalitet skal leveres til tiden.

Med så mange års specialisering ved vi, at en ordentlig og forsvarlig isolering kan betale sig. En energioptimerende isolering kan få varmeregningen til at falde, husprisen til at stige og samtidig skabe et sundere indeklima.

Vi tilbyder kvalitetssikker isolering

​Erland Johansen udfører alle former for isolering med et konstant fokus på energioptimerende løsninger. 

En energioptimerende isolering kan være mange forskellige ting.

Det kan eksempelvis bestå af:

Med moderne teknikker og metoder kan vi udføre en generel fejlfinding i din ejendom og hurtigt finde ud af, hvor en forbedret isolering ville kunne gavne dig bedst.

Vores dygtige og specialiserede medarbejdere sørger altid for at følge med i markedets nyeste løsninger og produkter vedrørende isolering.

På den måde kan vi altid tilbyde vores kunder, at deres arbejde bliver udført med de bedste løsninger og mest energioptimerende materialer.

Vi udfører alle isoleringsopgaver

Erland Johansen udfører alle typer af opgaver forbundet med isolering. Skal du bygge om, bygge til eller foretage renovering, kan vores professionelle medarbejdere rådgive om hvorledes isoleringen foretages mest optimalt.

Dette kan for eksempel være i form af en facadebeklædning der isolerer, samtidig med at den gør huset pænt udvendigt.

Få mere information i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere. Ring på telefon 40 26 78 64 eller send en e-mail til erlandjohansen@live.dk for at modtage et uforpligtende tilbud på isolering eller en gennemgang af din ejendom.

Bliv ringet op​

Ønsker du et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde, så udfyld formularen.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Erland Johansen ApS

Vi er et erfarent tømrerfirma, som startede ud helt tilbage i 1988. Vi udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejde. Hvis du står med et projekt, du gerne vil have et tilbud på, så kontakt os gerne.

Erland Johansen ApS - Ternesøvej 30, Terslev - CVR: 30546636 - Telefon: 40 26 78 64 ​ - E-mail: erlandjohansen@live.dk